За нас

Кои сме ние?

ЕТ Светлин Илчовски - Сигурният партньор!

ЕТ Светлин Илчовски е семейна фирма, учредена през 1991 г. от г-н Светлин Илчовски. Постоянният стремеж към иновации и развитие бързо превърна фирмата във водеща селскостопанска компания в България, известна със своите качествени продукти - слънчогледови ядки и пелети за отопление. Днес ЕТ Светлин Илчовски притежава едни от най-големите мощности за белене и преработка на слънчогледово семе не само в северозападния регион, но и в цяла България, като са въведени най-съвременни техника и технологии и притежава най-високите в света сертификати за контрол на качеството.

Нашите семена са известни със своето изключително качество и вкус, а нашата мрежа от партньори и клиенти се разпростира по целия свят. С повече от 20 годишен опит, ЕТ Светлин Илчовски е една от най-старите и най-известните компании за износ на селскостопански стоки в България. Качеството на продукта и удовлетворението на клиента са приоритет № 1 за нас.


Производство на земеделска продукция

ЕТ Светлин Илчовски е земеделски производител на висококачествени зърнени култури - слънчогледови ядки. Обработва над 105000 дка земеделска земя, като използва изключително висококачествени технологии при отглеждането на зърнените култури.

Преработка на земеделска продукция

ЕТ Светлин Илчовски е преработва зърнени култури до краен продукт - белен слънчоглед и пелети. Високоефективни и висококалорични, пелетите от слънчоглед са едно идеални и екологично решение както за дома, така и за промишлени и търговски площи

ilchovski31ilchovski2

Нашите инвестиции

Инвестиции

В момента обработваме 105 000 декара собствени, наети и арендовани земи и изпълняваме много предварително договорени заявки от земеделски стопани от цяла България. Компанията инвестира не само в обработваеми земи, но също и в технологии и оборудване. Най-новите машини, които попълниха нашия машинен парк са:
- Комбайни JOHN DEERE - 20 броя
- Трактори JOHN DEERE - 30 броя
- Самоходни пръскачки JOHN DEERE - 4 броя
- Камиони MAN - 16 броя